« Alla artister

ako

Sångerska, artist, tonsättare och körinspiratör som underhåller engagerar och berör.
CoronaFör äldreFörskolaTonsättareVisor/singersongÅk F-6
Sångerskan Anna-Karin Nytell Oldeberg, även kallad ako, är en rutinerad artist som gärna underhåller och engagerar barn och vuxna med musik i olika stilar. ako är även körinspiratör, allsångsledare och konferencier. Hon tonsätter och har gett ut flera CD-skivor i eget namn. Flera av hennes projekt innehåller egna tonsättningar av bl a Carl Jonas Love Almqvist, Olof Thunman, Karin Boye m fl.
Visa merVisa mindre
PROGRAM FÖR BARN
Småsånger – en musiksaga som vänder sig till små barn 0-3 år och deras föräldrar. Sånger och rörelser som passar de minsta vävs ihop i en saga med en väska som innehåller mycket spännande som man kan sjunga om. 

Sångpiraterna ako och Grosse – 3-10 år
Om några glada sångpirater som samlar musikinstrument och rytmer från olika länder. (Tillsammans med Anders ”Grosse” Grohterus. Ett program för Skapande skola åk 1-3.

Kalas hos Maja Gräddnos
Storslagen musikteater med Pelle Svanslös, Maja, Måns, Bill och Bull som blivit en januaritradition på Uppsala Konsert & Kongress. ako är Maja Gräddnos. SPOTIFY

PROGRAM FÖR VUXNA
ako minns Monica Z – tillsammans med en kvartett bestående av Bobbo Andersson (gitarr), Anders ”Grosse” Grotherus (kontrabas) och Björn Sjödin (trummor) spelas låtar på svenska ur Monica Zetterlunds fantastiska repertoar.

ABBA-Allsång
Tillsammans med fullt band eller bara pianist leder ako Allsång med energi och glädje i en fartfylld show iklädd 70-tals kläder och med bara ABBAs välkända låtar.

UTOMHUS
Gårdsmusikanterna ako och Grosse
Utomhus-spelningar med programmet ”Sköna schlagers och Hippa hits” som passar bl a vid äldreboenden och trygghetsboenden.

Fler program finns. 

Info

Video

Bilder