« Alla artister
foto Hanna Rössner

Anders Stävarby

Visor med mycket värme, närvaro och ett glittrande gitarrspel
Visor/singersong
Anders Stävarby - vissångare & gitarrist med en rik Frödingrepertoar och ett fullödigt Bellmanprogram. Anders framför även Cornelis, Taube och andra visdiktare samt sina egna mycket omtyckta visor.

Anders personliga vistolkningar till ett lysande gitarrspel kombinerat med en stark scennärvaro, gör honom till ett toppval för en visafton. Anders Stävarby berättar och berör - på riktigt.
Visa merVisa mindre
Anders erbjuder program för alla människor som önskar upplevelser med kvalitet och mening, i stora och små sammanhang; café- program, viskvällar, festivaler och liknande. För daglediga, eller kanske vid mysiga "kura skymningskvällar" - allt efter arrangörens vanor, behov och önskemål.


Diskografi:
Fröding Visor & Skrönor 2021 
Jorden Runt Bitvis 2021
Anders & Bellman 2020
Fröding Bellman Andersson & Jag 2016
En Visares väg 2005 
Nu blinkar lilla stjärnan igen 1998
Ångaren Freja och andra visor från Fryksdalen 1997
Ge mej rum för natten 1996 

Exklusiv underhållning i en äkta skön blandning - mycket för pengarna  Bli inte förvånad när gästerna frågar sig var ni hittat honom. Att det var "onödigt" bra. Om inte bäst i sin genre, - så finns det ändå ingen som slår honom på fingrarna.

Vid behov kan Anders ta med en ljudanläggning som räcker till ca 200 pers - utan extra kostnad.