« Alla artister

Anna Christoffersson

En exceptionell sångerska - Dan Backman, SvD
CoronaJazz/improvisationPop/indie/rock/urbanSkapande skolaVisor/singersongÅk 7-gymn
Anna Christoffersson är flerfaldigt Grammisnominerad sångerska, prisbelönad kompositör och en av Sveriges mest älskade live-artister med unik kontakt med sin publik. Hon har släppt fyra kritikerrosade album, flera singlar och gästspel, och turnerat i tre världsdelar. Anna har tilldelats en lång rad stipendier och utmärkelser från bl a Konstnärsnämnden, SKAP och Kulturrådet.
Visa merVisa mindre
UNDER CORONA:
Anna uppträder ofta ensam eller i mycket liten sättning. Hon kan även uppträda utomhus tex utanför boenden eller på torg, det kan göras mycket enkelt tillsammans med gitarrist och egen förstärkare. 

Anna jobbar med stor passion för att skapa stämning och atmosfär för varje tillfälle. Allt från att välja och arrangera, till att skriva musiken. Hon spelar solo vid pianot eller med internationella toppklassmusiker. Anna är också konferencier och moderator, där hon ofta både sjunger och är konferencier för evenemanget.

”Hon är soul, jazz och pop, kan bita ifrån som Aretha Franklin och smeka som Lisa Nilsson, men låter allra mest som sig själv... Det bästa jag hört på mycket, mycket länge” Martin Nyström, DN

’'Stort Tack för ett fantastiskt varm, glädjefyllt och proffsigt framträdande igår.’’ Annelie Gustafsson MKTG EVENT 

ANNA KAN BOKAS MED OLIKA SÄTTNINGAR:

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR – FÖR UNGA
Förutom sin gedigna konsertverksamhet gör Anna musikaliska föreläsningar i skolor för högstadium och gymnasium. Hon har en rad intressanta och aktuella teman, läs mer i bifogad pdf. 

ANNA CHRISTOFFERSSON SOLO

ANNA CHRISTOFFERSSON DUO MED GITARRIST

ANNA CHRISTOFFERSSON BAND (jazz/gospel/pop)
Nyskrivet material tillsammans med några explosiva och ömsinta covers.  

FREELEVEL (rock/pop)

ANNA CHRISTOFFERSSON & STEVE DOBROGOSZ DUO 
jazz/soul/pop

EN MAGISK MUSIKKVÄLL
En oemotståndlig mix av jazz, blues, groove och musikglädje tillsammans med Olle Steinholz, bas  och Elise Einarsdotter, piano.  

Bokas som eget program eller för samarbeten med körer och ensembler.