« Alla artister
FörskolaIngår i Kulturkatalogen Region Stockholm 2022/2023Åk F-6
Micaela Gustafsson & Mikael Lönnbjer - två veteraner inom barnmusikvärlden! - slår sina fantastiska påsar ihop i en rad fina program för de allra yngsta - och de något äldre barnen.
Visa merVisa mindre
KONSÄÄRT (1-3 år)
En rolig musikupplevelse för de allra yngsta, proppfull av finurliga små överraskningar. Samtidigt är det en klassisk konsert med stil, där förskolan för ett ögonblick förvandlas till Konserthuset. Konserten är skapad av och med Micaela Gustafsson och Mikael Lönnbjer och är utformad för att turnera uppsökande på förskolor eller bibliotek.


Undra sa flundra 3-8 år
Undra sa flundra är ett musikprogram med roliga låtar om olika vattendjur. Programmet är en unik hybrid mellan berättande vistradition, klassiskt slagverk och smittande poprefränger. Sång och marimba, stor interaktion med publiken och temat "djur i havet".

Se pdfer med mer info om båda programmen här intill.

Micaela Gustafsson har släppt tre barnskivor och turnerar under egen flagg med ett flertal uppsökande musikföreställningar och konserter. Hon har även bl.a. skapat Barnradions succé Bebispodden. Med skivan Småpunk vann Micaela pris för Årets Barnmusik på Manifestgalan 2021 och 2018 vann Bebispodden två guld på New York Festivals Radio Awards i kategorierna ”Best Children/Young Adult” och ”Entertainment”. 

Mikael Lönnbjer är slagverkare och spelar på allt från traditionellt klassiskt slagverk via folkmusikens olika handtrummor till krukor och vattenkannor i egenkomponerad musik. I mer än 15 år har Mikael framträtt för barn och utvecklat interaktiva föreställningar och tillverkat egna instrument som blir lekfulla medspelare i hans  framträdanden.

Video

Bilder

Dokument