« Alla artister

Divine Opera

Sopranduo med mission att sprida opera till ”alla överallt”
Klassisk/operaSkapande skolaÅk 7-gymnÅk F-6
DivineOpera - en duo bestående av sopranerna Caroline Gentele och Gabriella Lambert-Olsson - debuterade i samband med utdelningen av Stockholm Water Price 2007 och  framträdde vid kungaparets stadsbesök i Wien i november samma år. Sedan dess har de framträtt på de mest skilda scener som t.ex. i TV på Allsång på Skansen, Gomorron Sverige, Go’ kväll, Humorgalan, Calle Moreaus mm samt på galor och middagar som Polarpris-banketten, på Nobelfesten, i Dalhalla, i kyrkor, skolor, lador och till och med i ett fårhus!
Visa merVisa mindre
Divine Opera har många föreställningar för olika åldersgrupper, läs mer i bifogad pdf längst ner till höger.

VUXENFÖRESTÄLLNINGAR
A Divine taste of opera
DivineOpera blandar glamour med vardagens dråpligheter i välkända arior och moderna klassiker. En hyllning till operakonsten och till livet.

Näktergalarna
En föreställning om två av 1800-talets största operastjärnor: svenskfödda sopranerna Jenny Lind och Christina Nilsson.

Allsång med DivineOpera
Publiken bjuds in till att våga slänga sig ut i opera och operett-världen - från uppsjungning till att sedan sjunga av hjärtats lust i härliga allsånger tillsammans med operaduon. 

En gudomlig hyllning till Birgit Nilsson
En hyllning till Birgit Nilssons minne med arior av bl a Wagner, Puccini och Mozart – som alltid framfört med humor, värme och glädje.

SOPPTEATER
En gudomlig soppa
Caroline och Gabriella sjunger och reflekterar över sångarlivets upp -och nedgångar blandat med underbar musik.

BARNTEATER/SKOLFÖRESTÄLLNINGAR
Confidencens hemligheter - en upptäcktsfärd bland skrymslen och vrår
Livestreaming från Ulriksdals Slottsteater. Två spöken från 1700-talet visar barnen runt på Teater Confidencen och dess spektakulära teatermaskineri, och berättar lite om 1700-talets kultur. Eleverna får ställa frågor och de får direkt svar från spökena från förr genom liveplattformar så som Zoom. 

Operadivorna som behövde en paus 6 - 12 år
De två operadivorna behöver hjälp med att hitta sina saker och mycket annat, de ber barnen om hjälp och tips om hur de ska få sin vardag att gå ihop. 

A Divine taste of opera 13 - 19 år
Operadivorna vill förnya sig, de tar ungdomarna till hjälp och råd och ber dem även sjunga med ibland. 

Workshop/Skapande skola
Eleverna får resa i den klassiska musikens historia och lyssna på musik från olika tidsepoker. De får röra sig, teckna och tala om musiken. Eleverna kan ev jobba fram en föreställning tillsammans med gruppen om det finns möjlighet till det.

FÖRETAGSEVENT/DIVERTISSEMENT 
Söker du en uppskattad och lite annorlunda underhållning till ditt företagsevent eller middag? DivineOpera ger med sin skönsång, elegans, humor och charm eventet något riktigt extra!Info

Video

Bilder

Dokument