« Alla artister

Therése Neaimé

Världsturnerande sångerska och föreläsare som brinner för att inspirera andra att våga.
CoronaPop/indie/rock/urban
Therése Neaimé är sångerska, textförfattare, skådespelare och föreläsare. Hon har gett ut tre album och turnerat över världen. Under februari 2020 gjorde Therése stor succé som inbjuden gäst och huvudakt på Cape Town Pride 2020, Afrikas största pridefestival. Therése har turnerat flitigt genom åren och genomfört flertalet konserter för alltifrån kungligheter till trupper i Afghanistan och öppnat för Simply Red under deras Europaturné.
Visa merVisa mindre
Den nya singeln ”Dagarna går ändå” är uppföljaren till Therése Neaimés framgångsrika singel ”E det så det kommer va?” som rönt framgångar i våra nordiska länder så väl som internationellt. "Jag brinner för att inspirera andra att våga, även om det kan kännas otäckt. För alternativet, att bara låta livet gå, skrämmer i alla fall mig ännu mer. Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du ha varit igenom resan själv, och det är även vad låten betyder och handlar om" säger Therése Neaimé.

Therése gästade nyligen P4 Stockholm - hör intervjun här:

Livesession med Therése tillsammans med Gunnar Nordén, Ulrik Johansson och föreläsaren Göran Adlén kolla in den här:

Therése tänker att allt är möjligt och att man kan styra sin framtid av egen kraft. Kanske för att hon själv är ett levande bevis på det. Idag är hon sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare, motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde.

MIN VÄG ATT VARA HEL GENOM SVÅRA TIDER - en stark föreläsning som ger energi, riktning och hopp
Coronapandemins framfart har förändrat arbetslivet i grunden. Idag sitter vi, var och en, i våra hem och försöker samarbeta på bästa sätt. Men begreppet ”social distansering” har nog aldrig använts så genuint fel. Det vi behöver är ”fysisk distansering” och istället tajta till våra sociala band, säger Therése.
 
Föreläsaren och artisten Therése Neaimé fick som alla sina kollegor se sin bransch fullständigt försvinna över en natt. Nu delar hon med sig av alla sina erfarenheter där hon stått inför monumentala utmaningar och situationer genom sin långa karriär. Med en otrolig inlevelse och väldigt personligt berättat får du massvis med nya perspektiv, konkreta tankesätt och tonvis med inspiration från en människa som verkligen gått igenom tuffa perioder i livet. 

Therése är oerhört noga med att poängtera att hon följer gällande råd och direktiv stenhårt.  Att samla t. ex. en ledningsgrupp eller en grupp ungdomar utomhus är ett exempel på ett lyckat upplägg. Men som Therése sjunger i sin senaste singel ”Dagarna går ändå”. Även om livet just nu står på paus, använd din tid till kreativitet och försök hitta nya vägar.