« Alla artister
foto Johan Bergmark

Familjen Svängsson

Jazzmysig musikföreställning för barn
FörskolaJazz/improvisationÅk F-6
Familjen Svängsson is back!
Efter några år på annat håll är äntligen Familjen Svängsson tillbaka på scenen. Föreställningen har rönt stora framgångar i både Sverige och Finland sedan starten 2001. Musiken är helt egenkomponerad, och texterna är lekfulla, humoristiska, allvarliga, kloka, direkta och lättillgängliga för barnen. Konserten vänder sig till barn 3 - 8 år, men är även populär som familjeföreställning.

Lisa Östergren - sång, klockspel och melodika
Andreas Landegren – piano och sång
Josef Kallerdal – bas och sång
Isak Andersson – trummor och sång
Visa merVisa mindre
FÖRESTÄLLNINGEN
Välkomna in i Familjen Svängssons jazzmysiga musikaffär! Farsan Svängsson står i kassan och spelar på sin kontrabas. Pappa Börje sköter lagret, fast spelar hellre på sina trummor. Storebror Adde ansvarar för keyboardavdelningen men sitter helst bakom den stora svarta flygeln. Lillasyrran Lisa chefar och charmar kunderna och sjunger så det svänger i hela butiken. Följ med Familjen Svängsson på ett musikaliskt äventyr!

Akustisk musik med hög kvalité som gör sitt avstamp i jazzen utlovas. Konserten vill med sin lekfullhet inspirera och även locka fram lusten att skapa själva hos barnen, och förhoppningen är att publiken, ung som gammal, ska gå ifrån konserten med ett leende på läpparna.