« Alla artister

Hans och Greta

Operaföreställningar för barn i åldrarna 3-9 år med Ensemble Hans och Greta
FörskolaSkapande skolaÅk F-6
Hans och Gretas Operaäventyr 3-8 år
Sagan om barnen som lämnas ensamma i skogen, men som hittar på egna små trick för att låta tiden gå. Här bjuds på musik ur välkända operor som Hans och Greta, Madama Butterfly, Trollflöjten och Hoffmans äventyr. Allt är sammanbundet med nyskriven talad dialog och spännande handling. 
Visa merVisa mindre
Den Magiska Iskristallen  3-9 år
Ett nytt vinteräventyr som tar publiken in i Operans och den klassiska musikens värld. Vi får följa figurerna Hans och Greta som hittar en mystisk Iskristall i skogen. Vilken magi döljer sig i kristallen och Vem är Isdrottningen? Musik av bl a: Mozart, Delibes, Rossini och Vivaldi. I slutet får alla vara med då Hans och Greta lär ut sin egen ekorrdans.

Lekfull opera med Hans och Greta 2-6 år 
Ensemblen kommer ut till förskolor med delar av föreställningarna ovan. Innehållet är anpassat för att inspirera de allra yngsta. Ett pass fullt av sång och dans i operans tecken där barnen får delta tillsammans med figurerna Hans och Greta. 

Margaretha Westerlind (Hans) - mezzosopran, Pernilla Ingvarsdotter (Greta) - sopran, Ha-Young Sul Bladner - piano, Rimma Gotskosik - violin

Mer info om föreställningarna i pdf här intill.