« Alla artister

Heja Lördag!

Musikmys och häng för hela familjen på aliasTEATERN
FörskolaÅk F-6
Nu är bästa lördagshänget för barnfamiljer tillbaka på aliasTEATERN efter en sommaren. En skön och avslappnad helgstart före lördagsgodis och sparkande i höstlöven. Först ut är bolibompakändisen och charmgeniet Marco Rios med Nataile Beabella i Hej Amigo lördag den 11 september.


Visa merVisa mindre

Höstens program (längre texter finns i pdf här bredvid)

Marco Rios & Natalie Beabella (11/9). Hej Amigo  — bus, skoj och musik för de mindre barnen.

Lamine Cissokho (25/9) — kora-magi och månghundraåriga berättelser från Västafrika. 

Skräpitas (9/10) med Liliana Zavala och Diva Cruz — svängiga berättelser från Latinamerika på skrotinstrument med de kreddiga slagverkarna från bl a Fever Ray. 

Varieté Velociped (30/10) med Brahms på cykel  — totalgalet med  välstämda cykelhjul och skidbas för alla åldrar. 

Den kalla och den varma sagan (11/11) med supermusikerna Kim Persson och Jonathan Bondesson — en vindlande interaktiv berättelse i ord och massor av spännande musik. 

Säsongen avslutas med riksspelmannen Jeanette Eriksson och rosade föreställningen Snickar-Janne (27/11).

Konserterna genomförs med högsta omsorg om publikens säkerhet och tills vidare har vi därför ingen servering och släpper in varje individ eller sällskap direkt från gatan in i salongen. Vi tar heller inte kontantbetalning. Begränsat antal platser. Förköp här:

Adress Hälsingegatan 3, närmaste T-bana Odenplan. Föreställningarna är 35-45 minuter och föreställningstiderna är Lördagar kl 12 och 14. Välkomna!