« Alla artister
foto Nikola Stankovic

I vår sånglåda

– musikteater för de yngsta
Förskola
Upplev musikteaterns magi i en interagerande, varm musikpjäs med helt nyskriven musik gestaltad av två skådespelare där nyfikenhet, musikglädje och fantasin står i centrum. I vår sånglåda riktar sig till förskolans yngsta barn 1 - 4 år och innehåller flera interaktiva moment där publiken får hjälpa till att sjunga, dansa och vara orkester. Vi får träffa en liten fågel som söker skydd, två lurviga bästa vänner och ett stort paket fyllt med rytm.

I vår sånglåda är en del av Länsmusiken i Stockholms utbud för barn och unga under läsåret 2018/19 och går att boka subventionerat via dem. 
Visa merVisa mindre
Medverkande
Lina Forsberg – skådespelare och låtskrivare, utbildad vid Balettakademien i Göteborg samt på Kulturama i Stockholm. Hon har bl.a jobbat med Dinner shows på Garbos Gran Canaria och Wallmans Salonger, spelat i olika barnproduktioner samt frilansat som sångerska. 

Maria Friman – skådespelare, utbildad på Högskolan för scen och musik i Göteborgt samt på Kulturama i Stockholm. Maria har bl.a jobbat som skådespelare på Lill-skansenteatern på Skansen, producerat och medverkat i musikpjäsen Super-Emma. Våren 2018 spelar hon också i musikalen Camera på Östgötateatern i Norrköping.

”Bra pop-låtar av hög kvalité som Lina och Maria framför med underbar kontakt med barnen. Härliga röster och personligheter som smittar av sig. Man får lust att bara sjunga…” Rekommendation från Dieselverkstaden

”Föreställningarna inrymde många olika roliga moment och våra barn satt som klistrade och fascinerades av det som skedde på scenen.” Anna Dannert, Mosebacke förskolor, Stockholm.