« Alla artister

Kerstin Wikström

Bas och Bus - musikshow för HELA förskolan
FörskolaSärskola
En barn och familjeshow utan åldersgränser. Inga särskilda förberedelser krävs. Passar för hela förskolan. Gärna åldersblandade grupper - då blir det allra roligast! Endast några få kvadratmeter behövs, och c:a 10 minuter för att göra i ordning. Sen blir det "Bas och Bus" i 35-40 minuter.
Visa merVisa mindre
"Bas och Bus" blev snabbt en succé efter den haft premiär. Med humor, svängig musikalitet och en lustfylld pedagogisk förmåga att få hela publiken aktiv och med på noterna föreställningen igenom, kommer nu Kerstin Wikström tillbaka med "Bas och Bus" i ny tappning. Nu med basisten Urban Hed som överraskar små som stora med sitt verkligt lekfulla spel och dessutom lyckas med konststycket att låta som ett helt trumset...!

Kerstin Wikström känns igen från det folkkära "Björnes Magasin" på SVT där hon medverkade som programledare och artist under ett decennium. Hon är en skrivande kabaréartist som framträtt som sångerska och musiker i många olika sammanhang och turnerat runt landet genom åren...Musikteatergruppen Oktober...Folkparker..Shower på Mosebacke och Berns...

Urban Hed - en hälsing som turnerat och spelat "det mesta med de flesta". Han har även arbetat en hel del som teatermusiker, bl.a på Västernorrlands Regionteater. Man ser honom ofta på musikklubbar i Stockholm med sin egen grupp "Urban All Stars" och på ställen som Stampen och Akkurat i många olika konstellationer.

Info

Bilder

Dokument