« Alla artister
foto Nadja Sjöström

Magnus & Irina

Lysande artisteri och självklar scennärvaro - för alla åldrar
Folk/världsmusikIngår i Kulturkatalogen Region Stockholm 2022/2023Jazz/improvisationKlassisk/opera
Magnus & Irina är musikduon som brinner för att underhålla både barn och vuxna i alla åldrar. 2017 belönades duon med förstapris i en av Sveriges största tävlingar för kammarmusik - Ung & Lovande. Duon har sedan dess regelbundet gett konserter runt om i landet och gjort turnéer i regi av bl.a. Musik i Syd, Västmanlandsmusiken och Estrad Norr där de har uppträtt på skolor, kammarmusikföreningar och äldreboenden. De har med andra ord en gedigen erfarenhet av att underhålla och beröra människor i alla åldrar.
Visa merVisa mindre

Magnus & Irina har en bred repertoar med musik från hela världen - allt från vacker klassisk musik till svängig jazz och ösig klezmer. I deras föreställning blandas Piazzollas tangorytmer med Iturraldes grekiska danser och Hillborgs vilda cirkusmusik. Magnus & Irina bjuder in till en magisk musikvärld där toner från hela världen möts i en sprakande musikalisk fest.

“Med lysande artisteri och självklar scennärvaro, suveränt samspel och teknisk briljans, bjuder musikerna in lyssnaren till en unik klangvärld”. - Sveriges Kammarmusikförbund

“I händerna på Magnus och Irina sker magiska under - samspelet var inte av denna världen!” Fride Jansson, Södermanlands nyheter 

Enkel rider: en armlös stol för Irina. Vid utomhusspelningar eller större lokaler behövs två mickar för Irina och en för Magnus.

Info

Video

Bilder