« Alla artister
foto Eva Lindblad

Marco Rios

Latinomusik och svenska klassiker
Folk/världsmusikFör äldreVisor/singersong
Marco Rios är ett bekant namn bland latinomusik-älskare i Sverige. På sina turnéer runt om i landet har han i flera års tid glatt både vuxna och barn. Marco Rios, värmlänningen från Peru (numera bosatt i Stockholm) har gett ut ett antal CD, bl a Afzelius på spanska och Värmlatino.
Visa merVisa mindre
Värmlatino. En unik mix där det latinamerivärmländska temperamentet, det tropiska och det nordiska, förenas i en musikalisk och kärleksfull omfamning. I det här programmet finns chansen att njuta såväl av Marcos egna sånger på svenska och spanska som av hans tolkningar av Björn Afzelius och andra svenska artisters sånger på spanska .

För äldre: Go-bitar till kaffet - med Kerstin Wikström 
Två glädjespridare och "garanterat sociala artister" som verkligen kan konsten att underhålla och umgås på samma gång. Stor repertoar med plats för önskelåtar och allsång (visor, schlagers, evergreens och naturligtvis latinamerikanskt!) Programmet riktar sig till äldre på olika institutioner och anpassas efter publiken. Kerstin och Marco kör helt aukustiskt: sång, gitarr, fiol och lite slagverk. I vissa fall kan dock 2 mikar med stativ behövas samt en ingång till en gitarr.

Mer info finns i pdf här intill

Info

Video

Bilder

Dokument