« Alla artister

Ninna Gudmundsson

Poetiska, innerliga sånger och fioltoner
Folk/världsmusikFör äldreTonsättareVisor/singersong
Ninna Gudmundsson är vissångerska och musiker. I underhållande, inspirerande och berörande konsertprogram blandar hon sina egna poetiska och melodiska sånger med folkmusik på fiolen. Värme, längtan, att våga det djupa, följa sitt ljus och sina drömmar är den röda tråden genom konserterna, där mellanprat och mötet med publiken är en viktig del. 

AKTUELLT 2020
Under våren/sommaren 2020 släpper Ninna tre singlar som kommer att finnas på Spotify, iTunes, Youtube, först ut är låten Stjärna - en vacker och innerlig sång om drömmar som ljus på vår väg. Läs mer i bifogad release.

Ninna spelar konserter i kyrkor, församlingshem, på musikträffar och lunchkonserter. På små och stora visscener. Som solist eller i duo/trio tillsammans med Hans Lundquist, gitarr och Sven-Erik Johansson, kontrabas.
Visa merVisa mindre
AKTUELLA PROGRAM
(Konsertprogrammen är ca 30-50 min, samtliga går att boka med Ninna solo, som duo eller trio)

Drömmar som ljus på min väg
En poetisk, musikalisk föreställning om att våga säga ja till längtan och drömmar. Om att känna pirret och porlet från själen, och följa det. 

Och kanske var det själen jag såg
Sånger, poesi och instrumentalmusik, från skirt till svängigt.

Se hur solen bjuder in! 
Visa, polskor och poesi. Om ljuset som återvänder efter den mörka tiden. Berörande, roligt och rörligt mellan moll och dur. 

Visor och folkton  
Poetiska visor om kärlek av Ferlin, Gudmundsson m fl.