« Alla artister

Orkester Pop

Grammisvinnare och flitigt spelade på Bolibompa
CoronaFörskolaIngår i Länsmusiken Sthlm 2021/2022Skapande skolaÅk F-6
Föreställningar för förskolan, lågstadiet, konserthus och folkparker med musikprogram kända från Barnkanalen och Bolibompa och som vunnit Grammis för bästa barnskiva.
Visa merVisa mindre
Coronaanpassat
Vi spelar våra föreställningar utomhus eller digitalt. Se även pdf angående Skapande skola skrivprojekt med Orkesterpop.


Atchooo 
Allergisk emot A eller vad det kan va? Atchooo bygger på musiken till Bolibompas Stava med skägg. David och Mija sjunger och samtalar med barnen om bokstäver och ord på ett lustfyllt sätt. Föreställningen tar också upp enkla och livsviktiga ämnen som att känna sig utanför, att jämföra sig och inte tycka att man duger eller passar in. 

Jag slog en kille idag
Mija och David sjunger och diskuterar med barnen om konflikter, tävling, hur man är en bra förlorare och en bra vinnare. Föreställningen är i allra högsta grad interaktiv. Barnen dansar, sjunger och släpps in med kommentarer om det de ser och upplever. Efter 14 års turnerande har Mija och David hittat samtalstonen som fungerar.

Sångerna går att lyssna till via dator i klassrummet innan Orkester Pop kommer vilket ger barnen en ingång i handlingen och chans till fantastisk allsång.

Skapande skola
”Jag slog en kille idag” finns som Skapande skola projekt fysiskt eller digitalt och går ut på att skriva en låt ihop med Orkesterpop. Se pdf för mer info.

Föreställningarna finns även i större versioner för Storband samt Kammarorkester.