« Alla artister
foto Niklas Johansson

Ruth Segerberg & Kalle Stenbäcken duo

Minnesvärda och personliga konserter
Jazz/improvisationKlassisk/operaVisor/singersong
Två mångsidiga musiker som framför musikprogram där den klassiska repertoaren står i centrum men vävs samman med andra genrer såsom visor och musikal till ett gemensamt tema. De bjuder på minnesvärda och personliga konserter, där deras intuitiva samspel med varandra och med publiken skapar en tät stämning och en innerlig närvaro.
Visa merVisa mindre
Ruth Segerberg - klassisk sångerska utbildad vid Södra Latins Gymnasium, Kulturama och Kungliga Musikhögskolan. Är verksam som konsertsångerska.

Kalle Stenbäcken - klassisk pianist utbildad vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, Vadstena folkhögskola och Musikhögskolan i Ingesund. Är verksam som konsertpianist och kammarmusiker.

Från Dowland till Bernstein
En musikalisk resa från 1500-talet och musik av John Dowland till 1900-talets Leonard Bernstein. Ett blandat program med musik av bl a Richard Strauss, Robert Schumann och Edvard Grieg.

Svensk lyrik möter spansk romantik
Ett program med temperamentsfulla sånger av spanska tonsättare såsom Eduardo Toldra, Enrique Granados och Xavier Montsalvatge och nordiska romanser av bl a Wilhelm Peterson-Berger, Ture Rangström och Edvard Grieg. 

Säg det med Kärlek!
En kärlekskonsert som ofta framförs på Alla Hjärtans dag 14 februari. Det populära programmet består av sånger med kärlekstema från visor och musikal till romanser och opera.

Info

Video

Bilder