Livemusik trots pandemi!

Trots att livemusiken har drabbats hårt av pandemin är vi glada att kunna erbjuda alla Stockholmare intima och smittsäkrade konsertupplevelser under hela hösten. Redan denna vecka fortsätter EFTERHÄNG, vardagsmysiga konserter för förskolebarn mellan hämtning och läggning i Vällingby, Hägersten, Spånga och Hjorthagen. Läs mer om efterhäng här:

Samtidigt fortsätter MUSIK TILL VARDAGS där stora artister gör små konserter på bibliotek i hela stockholmsregionen, och med gratis inträde! Läs mer om Musik till Vardags här:
HEJA LÖRDAG! är ett nytt avslappnat konsertkoncept för hela familjen under lördagseftermiddagar som startade den 17 oktober på aliasTEATERN. Först ut var Emma Nordenstam, Grammis- och Manifestprisvinnare som tillsammans med Karl Jonas Winqvist med Emma & KJ (bilden) vidgade vyerna för stora och små popsnören.

HEJA LÖRDAG! fortsätter med de anarkistiska instrumentdomptörerna Gretli och Heidi som bjuder på tyrolerkultur, glasharpa och joddel. Romeo & Julia Kören tittar in med en trio och bjuder på fartfylld renässansmusik, sväng och överdådiga gester. Efter nyår kommer Anja Bigrell — Under ett rabarberblad med nysläppt och hyllad barnpop, följd av legendariska Micaela Gustafsson och hennes kumpan, slagverkaren Mikael Lönnbjer och föreställningen Undra sa flundra. Lamine Cissokho avslutar första omgången med en magisk resa till 'les griotes', de senegalesiska mandinka-berättarna och den urgamla korans suggestiva värld.

Vi är väldigt glada över vårt samarbete med aliasTEATERN och vi vill verkligen poängtera att det finns all anledning att hålla koll på denna lilla teaterpärla nära Vasaparken i Stockholm. Det har det senaste året bildats ett community runt teatern och här kommer du som alltid kunna hitta fantastisk teater, men nu också dans, performance, filmfestival och massor av fantastisk musik.

Läs mer om HEJA LÖRDAG! här: