Musiksamling — för alla musiker och musikskapare i Östergötland 27 november

Är du musiker, artist, producent, låtskrivare eller tonsättare? Vill du påverka din framtid och stärka din musikverksamhet? Nu har du chansen! Region Östergötland vill bli en av de bästa regionerna för alla musiker och musikskapare att bo och arbeta i vare sig du sysslar med hiphop, nutida konstmusik, grime, melodisk death, live-elektronik eller klassiskt!
Program (med reservation för ändringar):

1630: 
Välkommen! Keynote — smarta pr-trix, storytelling-tips och DIY-knep av Jenny och Cecilia Vaz, låtskrivare, producenter och sångare men även projektledare och grundare av Studio XX som samtalar om sin karriärstrategi med artisten och moderatorn Suvi Richter.

1640-1730:
Workshop i mindre grupper om den regionala marknaden och publiken. Hur syns jag? Hur berättar jag min historia. Hur hur stöttar vi varandra. Vilka DIY trix kan vi använda när vi har lite pengar. Hur skall vi kunna utveckla, öka och sprida kunskap. Vad skulle vi vilja lära oss mer om.

1730:
Kort genomgång av varje grupp.

1740 - 1800:
Kaffe & vegetarisk macka

18 00:
Keynote. Shain Shapiro, grundare av Sound Diplomacy och Ragnar Berthling, internationell koordinator på Musikcentrum Sweden/Öst kommer att tala lite om ge en blixtsnabb crash course i den internationella musikvärlden.

1820 - 1910:
Workshop i mindre grupper att ta sig utanför Sveriges gränser. Vad kan vi, vad behöver vi kunna? Hur kan vi hjälpa varandra? Hur bygger vi samarbeten med andra musiker eller kollektiv utomlands? Hur blir jag mer gångbar internationellt och vilket stöd behöver jag i det?

1910 - 1930:
Summeringar av varje grupp. Vad händer nu? Regionen har ordet!

När? — 27 november kl 16 30 -19 30.
Var? — Backstage, Konsistoriegatan 7, Linköping

OBS! anmälan: info@musikcentrum.se Glöm inte att skriva om du har några allergier.