Fyra arrangörer i vårens Efterhäng!

Musikcentrum Öst fortsätter under våren med succén Efterhäng - en barnkonsert mitt i vardagen. Nytt för i år är att vi har fyra arrangörer och att det blir hela 16 konserter att njuta av i Vällingby, Hägersten, Hökarängen och Hjorthagen! 
Tisdagar en gång i månaden bjuder på Efterhäng i Vällingby. Under våren träffar vi bland annat en levande speldosa, beatboxande kossor och lär oss säga hej på åtta olika språk. Onsdagar bjuder på häng både i Hägersten och Hökarängen och där blir det musik på cyklar, poplåtar med miljötänk, rim, ramsor, rytmer och indie-pop för kidsen. På torsdagar kan man sedan bege sig till Hjorthagen och uppleva Grammisvinnare, karnevaler och prova på att spela på ett annorlunda trum-set.  

Efterhäng är ett sorts "after dagis" för barnfamiljer där de både kan träffa folk i sitt närområde och få möjlighet att uppleva musik tillsammans med sina barn. I konceptet ingår tid för "häng" på plats innan och efter konserten och det finns möjlighet att köpa enkel mat och dryck på plats. 

Efterhäng är en samproduktion mellan Musikcentrum Öst, Föreningen Midsommargården, Vällingby Folkets Hus, Tegelscenen och Folkkulturcentrum. Efterhäng arrangeras med stöd av Stockholm stad.